VINN STIPENDIUM
- DELTA HÄR!

4 gånger om året delar vi ut vårt stora stipendium på 12 500 .- samtidigt delar vi också ut fem mellan stipendium på 5 000 .- och tio små stipendium på 2 000 .-

Deltagandet i stipendiumprogrammet är gratis och består av några få relevanta frågor som riktar in sig på dig och dina personliga mål och ambitioner för att få ditt drömjobb i resebranschen. Efter att du har anmält dig till stipendiumprogammet kommer du inom kort få ett mail med information om programmet och kursen. Det hela är väldigt enkelt!

FYLL I OCH DELTA:

 

*Alla kan delta i stipendiumprogrammet. Stipendiet kan inte utbetalas i kontanter utan kan endast användas som del av slutbetalningen vid köp av din guideutbildning hos Utopia Guideschool. Stipendiet ska användas till bokning av guideskola senast 4 månader efter dess utskriftsdatum om annat inte framgår. Har du redan bokat din guideskola och blir den lyckliga vinnaren, återbetalar vi beloppet från din bokning. Stipendium är personliga och kan inte ges vidare till annan person. Du accepterar samtidigt att Utopia Guideschool / ML Travel Group får skicka nyhetsbrev och SMS. 
Du kan alltid avanmäla dig.