TRYGGHETSSGARANTI

Trygghet i förbindelse med guideskolan har alltid högsta prioritet hos oss

TRYGGHETSGARANTI

100% trygghet när du beställer hos Utopia Guideschool

Det har ovillkorligt och alltid, och särskilt nu under Corona-pandemin, varit vår högsta prioritet att alla elever ska kunna känna sig 100% trygga och säkra - både före, under och efter vistelsen på Utopia Guideschool. Vi introducerar därför Utopias unika trygghetsgaranti, som vi givetvis inkluderar GRATIS på alla bokningar.

Detta innebär att vi antingen genomför guideskolan - eller så får du tillbaka alla dina pengar. Så enkelt är det!

 

1. PANDEMIFÖRSÄKRING

Utopias trygghetsgaranti inkluderar ett brett pandemi skydd. Detta betyder i sin enkelhet att du har full täckning för alla de inbetalda pengar som du du har betalt i en pandemi situation (som COVID19).
Skulle utrikesdepartementet avråda från onödiga resor till destinationen och vi på så vis  inte kan arrangera skolan på ett likvärdigt alternativ, kommer du att få full återbetalning.

Pandemiförsäkringen innehåller också en återbetalningsklausul, som garanterar dig att du får 100% återbetalning om du testar positivt för COVID19 eller andra sjukdomar som också faller inom kategorin för pandemi. Detta gäller om du testar positivt från 7 dagar före planerad avresa och fram till dagen för avresa.

 

2. STATLIG RESEGARANTI & KONKURSSKYDD

På Utopia Guideschool är vi medlem av det statliga resegarantisystemet i Danmark, hos resegarantifonden Danmark, där är vi registrerade med registreringsnummer 3248. Det innebär att du som kund / elev hos Utopia Guidechool är försäkrad att få tillbaka hela ditt inbetalda belopp vid en konkurs.

Återbetalningen garanteras på detta vis och både du och andra täcks, helt utan risk för att dina pengar går förlorade när du bokar din guideskola på Utopia Guideschool.

 

3. UNDERVISNINGSGARANTI

Med Utopia Guideschools undervisningsgaranti garanteras du en reseledarkurs med mycket specialiserad undervisning och med fullt arbetsrelaterat innehåll under den period / eller i direkt närhet till perioden, på ett exotiskt resmål i Europa. Om utrikesministeriet avråder från onödiga resor till destinationen, som vi ursprungligen planerat att genomföra guideskolan på, då kommer vi omedelbart att hitta ett riktigt bra alternativ.

Exemplevis om onödiga resor till Spanien avråds, - men resor till Cypern inte avråds - ja då flyttar vi guideskolan till Cypern (eller vice versa). Det kan också vara vi hittar ett helt tredje resmål, som lever upp till de höga krav som vi ställer till ramarna för guideskolan.

Detta är din garanti på att vi på Utopia Guideschool alltid är flexibla och redo när situationer kräver det - precis som du ska vara när du är ute på den andra sidan av guideskolan och ska ut i ett jobb i resebranschen. Vi har alltid en plan B, så att du kan komma ut och få ditt livs upplevelse hos oss på Utopia Guideschool.