TRYGGHETSSGARANTI

Trygghet i förbindelse med guideskolan har alltid högsta prioritet hos oss

TRYGGHETSGARANTI

100% trygghet när du beställer hos Utopia Guideschool

Det har alltid, och särskilt nu under coronapandemin, varit vår högsta prioritet att alla elever ska kunna känna sig trygga och säkra - både före, under och efter vistelsen på Utopia Guideschool. Vi introducerar därför Utopias unika trygghetsgaranti, som vi givetvis inkluderar kostnadsfritt i alla bokningar.

Detta innebär att om utbildningen inte kan genomföras utgår full återbetalning.

 

1. PANDEMIFÖRSÄKRING

Utopias trygghetsgaranti inkluderar ett heltäckande pandemiskydd. Detta betyder i sin enkelhet att du får full återbetalning om utbildningen inte kan genomföras. En utbildning kan inte genomföras om Utrikesdepartementet avråder från resor till destinationen och vi inte kan erbjuda ett likvärdigt alternativ - då sker alltid en full återbetalning.

Pandemiförsäkringen innehåller också en återbetalningsklausul som garanterar dig 100% återbetalning om du testas positivt för COVID19 eller andra sjukdomar som faller inom kategorin för pandemi. Detta gäller om du testas positivt inom 7 dagar före planerad avresa.

 

2. STATLIG RESEGARANTI & KONKURSSKYDD

Utopia Guideschool innehar statlig Resegaranti. Försäkringen är ställd hos Resegarantifonden (Registreringsnummer 3248). Det innebär att du som kund/elev hos Utopia Guideschool är helt försäkrad och får full återbetalning vid en eventuell konkurs.

Återbetalningen är på detta vis garanterad för samtliga kunder/elever. Det betyder att du inte riskerar att förlora ditt inbetalda belopp om något oväntat skulle inträffa.

 

3. UNDERVISNINGSGARANTI

Vår undervisningsgaranti garanterar en djupgående guideutbildning. En specialiserad undervisning med fullt arbetsrelaterat innehåll under den perioden eller i närhet till perioden du har bokat till ett resmål i södra Europa. Om Utrikesdepartementet avråder från onödiga resor till destinationen som vi ursprungligen planerat att genomföra utbildningen på kommer vi snabbt att hitta ett annat likvärdigt alternativ.

Exempelvis, skulle det föreligga en avrådan på resor till Spanien men inte till Cypern flyttas utbildningen dit (eller vice versa). Det kan också vara så att vi hittar en annan destination för utbildningen som lever upp till alla de höga krav vi ställer på orterna där utbildningen hålls. Eftersom flyg alltid ingår i våra paket ombesörjer vi alla eventuella ombokningar kostnadsfritt.

Detta är en garanti och ett bevis på att Utopia Guideschool alltid är flexibla och redo när situationen kräver det - Precis som du förväntas vara efter avklarad utbildning i ditt framtida jobb inom resebranschen. Vi har alltid en plan B för att du skall kunna garanteras ditt livs upplevelse hos oss på Utopia Guideschool.