TRYGGHETSGARANTI

Alltid 100 % prioriterat hos oss

TRYGGHETSGARANTI

Trygghetsgaranti och #UtopiaFamily

Det är och har sedan starten alltid varit vår topprioritet att alla elever ska kunna känna sig 100 % trygga och säkra, både innan, under och efter guideskolan. Därför blir alla våra elever en del av det vi kallar #UtopiaFamily. Du kan läsa mer om #UtopiaFamily här.

Utöver #UtopiaFamily får alla våra kommande elever Utopia´s trygghetsgaranti. Det betyder att, skulle din skolvistelse bli inställd, oavsett orsak, så kan du kostnadsfritt välja att bli flyttad till en kommande guideskola eller få full återbetalning för din skolvistelse. 

Det gäller exempelvis också om vi måste ställa in pga. Coronavirus.

 

Corona

Det är en helt unik situation som vi och andra aktörer i resebranschen befinner oss i just nu, som vi försöker att navigera runt i efter bästa förmåga och i tråd med myndigheternas rekommendationer. 

Vi är i konstant dialog med våra lokala samarbetspartners på Mallorca och blir samtidigt också här uppdaterade från de lokala myndigheterna.

På nuvarande tidspunkt är det vår och våra lokala samarbetspartners uppfattning, att guideskolan på Mallorca till september/oktober fint kan genomföras om vi följer de lokala myndigheternas anvisningar.

Är du i tvivel om något eller känner dig det minsta osäker är du välkommen att ringa eller skriva till oss.