Om Utopia

Här får du en kort beskrivning av Utopia Guideschool

Om guideutbildningen på Utopia

Utopia Guideschool erbjuder reseindustrins mest branschrelevanta utbildning. Målet är att utbilda branschens bästa guider. Vi har ett unikt koncept som gör Utopias guider till branschens mest eftertraktade. Skoltiden fylls utöver utbildningen med fantastiska minnen, personlig utveckling, vänner för livet och mycket mer.

Utopia är en 100 % oberoende guideskola. Det betyder att vi inte är knutna till något specifikt resebolag utan utbildar guider till hela resebranschen. Vi levererar inte bara personal till enstaka resebyråer utan till olika företag i hela resebranschen. Detta gör att Utopia har ett nära och väl fungerande samarbete med flera av resebranschens alla företag. Dessa företag kallar vi för samarbetspartners.   

Utopia Guideschool fokuserar på att utbilda guider som klarar av resebranschens alla typer av jobb. Det betyder att undervisningen är uppbyggd och anpassad för att du skall kunna arbeta vart som helst med precis det du önskar.

En guideskola ger dig otroligt mycket upplevelser och erfarenheter, detta är något vi hoppas att alla ska ha möjlighet till att uppleva. Vi har därför skalat bort alla onödiga administrativa kostnader så att vi kan erbjuda våra guideutbildningar till mer överkomliga priser. Utopias utbildningar är placerade på datum och destinationer som gör att vi kan erbjuda hög kvalitet och bästa möjliga faciliteter. Vi ger dig den perfekta språngbrädan ut i livet som guide.

Utopia Guideschool är både seriöst, roligt och lärorikt. Som elev och en del av Utopia-familjen ska du inte bara komma hem och vara nöjd. Du ska vända hem med något i bagaget som du bara kunnat drömma om och med verktyg som du kan använda dig av resten av livet.

Som guideaspirant med ett kursbevis från Utopia Guideschool i handen kan du vara stolt över din utbildning och ha ett riktigt "ess i rockärmen" för att få ett fantastiskt och spännande jobb i resebranschen.