Om Utopia

Här får du en kort beskrivning av Utopia Guideschool

Om guideutbildningen på Utopia

Utopia Guideschool har reseindustrins mest branschrelevanta utbildning. Målet är att utbilda branschens bästa guider. Vi har ett unikt "recept" som gör Utopias guider till branschens mest eftertraktade. Skoltiden blir dessutom fylld med massor av minnen, personlig utveckling, vänner för livet och mycket mera.

Utopia är en 100 % oberoende guideskola. Det betyder att vi inte är knutna till något resebolag, utan utbildar guider till hela resebranschen. Vi levererar inte endast till en resebyrå, utan till ett brett spektrum av olika företag i resebranschen. I och med det har vi ett mycket bra samarbete med många av de företag i resebranschen som vi kallar samarbetspartners.   

Vår guideskola fokuserar på att utbilda guider som kan klara alla guidejobb i resebranschen. Det betyder att undervisningen är upplagd så att du ska kunna komma i betraktande för just det guidejobb du önskar. 

En guideskola ger dig otroligt mycket i bagaget, och vi menar att det är något alla ska ha möjlighet till att uppleva. Därför har vi skalat bort alla onödiga administrativa kostnader, så att du får full valuta för pengarna och ett ytterst fördelaktigt pris i förhållande till andra guideskolor. Utopia är placerat så att vi kan erbjuda hög kvalitet och bästa möjliga faciliteter, så att det blir en språngbräda för dig ut i livet som guide.

Utopia Guideschool är både seriöst, roligt och lärorikt. Som elev och en del av "Utopia-familjen" ska du inte bara komma hem och vara nöjd, utan du ska vända hem med något i bagaget som du bara kunnat drömma om, och med verktyg du kan använda dig av resten av livet.

Som guideaspirant med ett kursbevis från Utopia Guideschool i handen kan du vara stolt över din utbildning och du har ett "ess i rockärmen" för att få ett fantastiskt och spännande jobb i resebranschen.