Baskunskapen

Frågor? Testa vår AI Assistent

HÄR HÅLLS UTBILDNINGEN

Vart i världen ligger skolorna, hur bor man på skolan under utbildningen och vad kan man förvänta?

GUIDESKOLAN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLAN VAL THORENS ➤

SE PRISER & BOKA ➤

VAD ÄR INKLUDERAT?

Vad är egentligen inkluderat i guideutbildningen hos Utopia? Allt från flyg och hotell, till professionel undervisning.

INKLUDERAT I PRISET ➤ 

GRATIS SPECIALÄMNE ➤

SE PRISER & BOKA ➤

JOBBGARANTI

Vad betyder jobbgaranti egentligen? Kortfattat: Att du är garanterad ett jobb efter utbildningen.

OM JOBBGARANTIN ➤ 

HÄR FÅR DU JOBB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UTBILDNINGEN

Vad blir man undervisad i på guideskolan och vilken typ av guide kan man bli efteråt?
Läs mer här. 

UNDERVISNING OCH ÄMNEN ➤ 

VARDAGEN PÅ SKOLAN ➤ 

OLIKA TYPER AV GUIDEJOBB ➤

OM UTOPIA

Vilka är vi på Utopia? Vi är skandinaviens största och mest professionella erkända guideutbildning. 

VÄRFÖR SKA DU VÄLJA UTOPIA ➤ 

VAR ÄR UTOPIA ➤ 

VÅRA INSTRUKTÖRER ➤

KONTAKTA OSS

Vi är alltid redo att hjälpa till. Ring oss, skicka ett mail eller chatta med oss ​​här på hemsidan.

KONTAKTA UTOPIA ➤ 

MEST STÄLLDA FRÅGOR ➤ 

INSPIRATIONSFÖREDRAG ➤

INSTRUKTÖRER & LÄRARE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktörsteam består alltid av branschens allra bästa reseledare, som är handplockade var och en.
Alla instruktörer har sin unika bakgrund och kommer med vitt skilda kompetenser från branschen, så de kan leverera på en hög professionell nivå.

De är alla specialiserade inom sina respektive områden, men vad de alla har gemensamt är: En enorm passion att lära av dem och att vara den allra bästa mentorn för våra elever. De brinner för livet som guide och lägger hela sitt hjärta i Utopia för att se alla elever utvecklas under guideskolan.

Nedan presenterar vi instruktörerna på Utopia Guideschool, som du kommer att bekanta dig med på skolan.

Hjalmar Philipson

Specialitet: Skidor

Jag heter Hjalmar Philipsson och har fått lyxen att få vara en av era instruktörer på Utopia Guideschool i 2024.

Jag har ofta blivit kallad en snäll och omtänksam person som alltid har haft många bollar i luften. Under årens lopp har jag prövat på många saker. Jag har gjort värnplikt och jobbat som sjukvårdssoldat; jag har kört glassbil och prövat fler sporter än jag kan räkna till. Att jobba utomlands har dock alltid lockat, så när jag fick höra om Utopia kändes det som ett naturligt nästa stopp.

På Utopia Guideschool blev jag kastad ur min comfort zone och fick lära mig att bli mer säker och bekväm i mig själv. Direkt efter skolan fick jag chansen att åka iväg på en vintersäsong i Ischgl i Österrike, och efter en underbar vinter, där jag lärde känna många fantastiska människor och fick massor av roliga minnen - har jag inga planer på att sluta. 

Av alla roliga saker med guidelivet är nog mötet med alla typer människor det jag värdesätter mest. Det är en härlig känsla att känna att man får dela med sig av den destination man jobbar på och att man bidrar till att skapa minnen åt alla gäster, som verkligen uppskattar att man finns där för dem.

Jag är glad över att få chansen att få visa er världens bästa jobb och jag hoppas att ni kommer tycka det är lika spännande som jag gör.

Resebranschen - CV 

2022/2023 - Ischgl - Destinationschef skidor
2023 - Sverige - Utbildning Sjukvårdssoldat
2023 - Guideskola - Instruktör
2023/2024 - Cervinia - Destinationschef skidor
2024 - Guideskola - Instruktör

 

-

Isabelle Brinklöv

Specialitet: Barnguide, charter & familjer

Mitt namn är Isabelle och jag har turen att få vara er instruktör på Utopia här till hösten. Mina vänner beskriver mig ofta som energisk, social och omtänksam person. Jag har alltid haft en dröm om att se mer av världen och alltid haft en kärlek till att resa och upptäcka nya platser. Efter gymnasiet ville jag ut i världen och då var det en självklarhet när jag fick veta att Utopia fanns. Skolan lärde mig att bli mer framåt, öppen och självsäker i mig själv och jag vet att utan guideskolan hade jag aldrig kunnat leverera som guide på den nivå jag nu kan. 

Efter guideskolan åkte jag direkt på min första säsong till Thailand och har efter det rest runt till många olika destinationer både som ”vanlig” guide samt barnguide. 

Jag älskar arbetet som guide. Det bästa med jobbet är att man får möjligheten att ge gästerna den bästa veckan på hela deras år och får vara med och hjälpa dom att göra sin semester till något att minnas. Det finns inget som kommer kunna jämföra sig med känslan att leva som guide ute på destinationerna. Man utvecklas som person, får fantastiska kollegor, vänner och familj ute på de olika säsongerna som man har kvar resten av livet. 

Jag ser så mycket fram emot att träffa er alla och umgås under dessa veckor på Mallorca! 

Resebranschen - CV 

2021/2022 - Thailand - Barnguide & Teenhost
2022 - Rhodos - Guide
2022/2023 - Gran Canaria - Guide
2023 - Mallorca - Barnguide
2023 - Guideskola - Instruktör
2024 - Thailand - Barnguide & Guide
2024 - Guideskola - Instruktör

 

-

Kajsa Nilestoff

Specialitet: Skidor, charter & management

Så länge jag kan minnas har jag alltid velat vara guide och resa runt i världen, uppleva många fantastiska platser och skapa oförglömliga minnen. Mina föräldrar har sagt att jag redan vid tre års ålder sa "när jag blir stor vill jag vara som tjejerna som hämtar oss när vi reser". Så för mig var det en självklarhet att gå på guideskolan. Jag ville lära mig om allt som att vara guide innebär, så att jag kunde bli en lika bra guide som mina förebilder från när jag var liten.

Efter att jag gick på guideskolan var jag bara hemma några dagar innan jag fick mitt första kontrakt och sedan hann jag knappt hem förrän pandemin slog till. Jag älskar att resa och fick så mycket glädje av att vara ute bland andra kulturer och människor.

När pandemin tillfälligt satte stopp för min guideresa bestämde jag mig för att ta en utbildning inom turism hemma i Sverige, för att få en ännu större förståelse för branschen. Men guideskorna lades faktiskt aldrig permanent på hyllan, då jag fortsatte som skidguide under vinterperioderna. Jag ser fram emot att tillbringa tid på Mallorca med dig och jag ska göra mitt absolut bästa för att lära dig allt jag kan!

Resebranschen - CV

2017/2018 - Livigno - Skidguide
2018 - Grekland - Guide
2018/2019 - Österrike - Destinationschef & flygplatschef
2019 - Spanien - Ungdomsguide / Admin
2019 - Guideskola - Instruktör
2019/2020 - Livigno - Skidguide
2020 - Guideskola - Instruktör
2021/2023 - Utbildning inom turism
2022 - Livigno - Skidguide
2023 - Livigno - Skidguide
2023 - Guideskola - Instruktör
2024 - Livigno - Skidguide / Sestriere - Destinationschef ungdomsskidor / Canazei - skiguide
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Jonas Vittenbach

Specialitet: Charter & flygplats

Mitt namn är Jonas, Jag hamnade väldigt spontant i resebranschen när jag beställde guideskola 2 veckor innan avresa. Det var en vän som rekommenderade det och sa att det ville passa mig perfekt, och det var helt rätt. Jag har stannat sedan dess!

Jag gillar när det är full fart och att ha många bollar i luften, och att ge unika upplevelser. Jag älskar att utmana mig själv, komma ur min comfortzon, och jag kan göra precis det i resebranschen. Dessutom har jag varit väldigt intresserad av historia, myter och olika kulturer, och vad passar då bättre än att utforska detta genom att besöka en massa länder!

Min passion i branschen ligger framförallt i att skapa upplevelser och minnen för mig själv och för gästerna. Samtidigt som att vara i de vackraste omgivningarna, med nästa äventyr precis runt hörnet. Jag har mycket erfarenhet och fantastiska upplevelser i min ryggsäck, och jag ser fram emot att dela och skapa minnen åt er! Så du kommer att vara så bra som möjligt förberedd att kliva in i den fantastiska resebranschen, och uppleva den själv.

Resebranschen - CV 

2017 - Guideskola - Elev
2018 - Kreta - Guide
2019 - Val Thorens - Barpersonal
2019 - Kreta - Supervisor
2020 - Bulgarien - Destinationschef
2020 - Onlineguide
2021 - Kreta - Supervisor
2022 - Lanzarote - Destinationschef
2022 - Zakynthos - Supervisor
2022 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskola - Instruktör
2023 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskola - Instruktör
2023/2024 - Tenerife - Destinationschef
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Ann-Cecilie Hansen

Specialitet: Charter & utflykter

Mitt namn är Ann-Cecilie, och så länge jag kan minnas har jag alltid varit nyfiken på världen omkring mig. Jag älskar att uppleva nya kulturer och att träffa människor som lever ett helt annorlunda liv än mitt eget. Jag har alltid velat dyka ner i det ovissa och berätta alla de historier som ingen annan vill. Det var också därför som jag på våren 2022 anmälde mig till Utopia Guideschool - och det visade sig att det var helt rätt steg för mig - att komma ut och uppleva världen!

Jag är en charterguide hela vägen in i hjärtat, och något av det som jag brinner allra mest för är att ge goda upplevelser vidare. Jag älskar att utmana mig själv genom nya utmaningar och det bästa jag vet är när något går fel och det ska hittas en lösning snabbt.

De upplevelser jag har fått med mig längs vägen har överträffat allt jag har vågat drömma om och nu står jag här med en full ryggsäck full av goda minnen och vänner för livet och jag hoppas att du en dag kommer att göra detsamma.

Jag ser fram emot att vara en del av starten på ert nya äventyr, och jag ser verkligen fram emot att introducera er till världens bästa bransch! 

Resebranschen- CV

2022 - Kreta - Guide
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskola - Instruktör
2023/2024 - Teneriffa - Guide
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Heidi Søe Aaen

Specialitet: Charter & familjer

Jag heter Heidi, och jag skulle beskriva mig själv som en glad, energisk och rolig tjej som älskar att resa och skapa fantastiska och unika upplevelser för livet.

Jag är charterguide med stort C, där jag har jobbat både under söderns sol och i de mest fantastiska naturomgivningar. Det som driver mig i mitt jobb som guide är att kunna vara med och göra och vara en skillnad för andra och därigenom bidra till att skapa oförglömliga minnen – känslan man får efteråt är fantastisk och det är därför jag älskar jobbet så mycket. Gästernas tacksamhet och glädje är den största motivationsfaktorn för mig och något som alltid kommer att driva mig.

Under min tid på Utopia gick jag igenom en stor personlig utveckling som jag aldrig vill ha varit utan. Jag kom ut ur min komfortzon och utvecklades därigenom till den jag är idag. Genom jobbet har jag fått otroligt många verktyg och erfarenheter som jag för alltid kommer att vara tacksam för och kunna använda resten av mitt liv.

Allt jag tagit med mig från guideskolan och i mitt jobb som guide ser jag fram emot att kunna förmedla till dig. Det kommer att bli en upplevelse för livet som du aldrig kommer att vilja vara utan. Jag ser verkligen fram emot ett äventyr med dig och att se din utveckling genom skolan.

Det kommer att bli fantastiskt!

Resebranschen - CV

2021 - Rhodos - Guide
2021/2022 - Madeira - Guide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskola - Instruktör
2023 - Guideskola - Instruktör
2023 - Side, Turkiet - Supervisor
2023 - Guideskola - Instruktör
2024 - Porto Santo - Destinationschef
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Søren Freund

Specialitet: Charter & flygplats

Som person är jag lite av en glädjespridare, full av energi och jag strävar alltid efter att ha mitt hjärta på rätt ställe – oavsett var jag är i världen. Det gäller särskilt när jag tar på mig min instruktörsuniform med största passion och energi.

Jag har i många år drömt om att resa och därigenom lära känna mig själv bättre. Detta blev verklighet, genom Utopia, där jag upptäckte helt nya sidor av mig själv, fick stifta bekantskap med nya kulturer samt upplevelser i resebranschen.

Min tid som guide har hittills bjudit på många oförglömliga upplevelser och minnen för livet.
Dessutom lär jag mig något nytt varje dag, både om mig själv och inte minst andra människor.

Det är i mötet med nya kulturer, människor och erfarenheter som jag påminns om varför jag gick blev guide och varför jag tycker om att gå till jobbet varje dag. Jag ser fram emot några oförglömliga veckor på Utopia med er alla, och jag kan inte vänta på att få vara med i starten av era kommande äventyr!

Resebranschen - CV

2021/2022 - Lanzarote - Reseledare
2022 - Kreta - Reseguide
2022 - Guideskola - Instruktör
2023 - Guideskola - Instruktör
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskola - Instruktör
2023/2024 - Teneriffa - Guide
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Karoline Dam

Specialitet: Charter & management

Jag ser fram emot att se er under solens strålar och att hjälpa er till att bli de bästa guiderna i branschen, som enligt mig är de med hög arbetsmoral och en ständig lust att lära sig nya saker!

När mitt guideäventyr började ville jag bli guide för att få en unik upplevelse utomlands under en enkel säsong som jag trodde skulle vara nog. Men jag blev kär i yrket - vilket förhoppningsvis du också kommer att bli - och även fortsatt i jobbet som charterguide.

Jag älskar att man som guide kommer nära ett annat lands kultur och får nya bekantskaper som vidgar ens vyer.

Jag är också utbildad journalist och har bland annat jobbat som tv-reporter innan jag hittade in i guidebranschen.

Jag är nyfiken och ifrågasätter alltid saker som förvånar mig. I alla bekantskapskretsar under hela mitt liv har jag alltid varit gruppens ''mamma''. Jag är planeraren - den du alltid kan lita på, får saker gjorda med en touch av perfektionism, och jag bryr mig mycket om andra människor, och jag är alltid villig att lyssna och ge råd.

Jag kan knappt vänta med att ge dig en upplevelse för livet - vi ses!

Resebranschen - CV

2021 - Östra Kreta - Guide
2022 - Östra Kreta - Medior guide
2022/2023 - Teneriffa - Senior guide
2023 - Guideskola - Instruktör
2023 - Rhodos - Senior guide
2023 - Guideskola - Instruktör
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Kornelia Swistek

Specialitet: Skidor, fitness & charter

Du kommer snabbt att se att jag är liten, men väldigt stor glädjespridare och att du alltid kan hitta mig genom att höra mitt höga skratt.

Att gå på Utopia och därefter mina år i resebranschen har varit det bästa valet jag gjort i mitt liv. Jag kommer alltid att vara tacksam för alla erfarenheter jag fått sedan dess, hur jag har utvecklats som person ocj hur många av mina gränser jag faktiskt har brutit.

Att resa runt i världen och träffa andra människor, lära mig deras språk och kultur är något jag alltid varit intresserad av och vill arbeta med, och Utopia hjälpte mig att ta första steget in i den värld som jag nu är en del av.  Jag har fått vänner för livet från många olika delar av världen.

Nu vill jag föra det vidare till dig och kommer att vara en av dina instruktörer på Utopia.

Jag ser så otroligt mycket fram emot att lära känna er alla, och förmedla den kunskap jag fått genom mina guidesäsonger, samt att hjälpa er med er personliga utveckling och ge er oförglömliga minnen - jag hoppas att ni alla är redo!

Resebranschen - CV

2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Ischgl - Skidguide
2022 - Zakynthos - Guide
2022/2023 - Alpe d'Heuz - Skidguide
2023 - Guideskola - Instruktör
2024 - Sölden - Destinationschef skidor
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Anton Fritzbøger

Specialitet: Skidor & management

De flesta skulle beskriva mig som tyst och jordnära, fram tills du lär känna mig. Jag är mycket dålig på att sitta still och föredrar att alltid lyssna på musik eller röra mig.

Jag älskar att vara aktiv, jag får energi av att röra på mig och att vara "på" inför andra människor. Det är just därför jag ser fram emot, som ett litet barn, att ta på mig instruktörsuniformen – att vara på och att vara aktiv! Som person har jag alltid varit ärlig och direkt, jag tror att man kommer längst med öppen och ärlig kommunikation, oavsett vad man pratar om.

Jag har alltid gillat att testa nya saker, jag älskar att lära mig, upptäcka och uppleva. Min passion för att resa och för att uppleva kommer helt klart från min nyfikenhet, som har drivit mig flera gånger i olika uniformer runt om i världen. Jag älskar att vara en del av lokalsamhället på de resmål jag har varit på och lära känna lokalbefolkningen.

Något som också motiverar mig är att se utvecklingen hos andra människor, vare sig det är på guideskolan, under säsongen eller om man kastar sig ut i något nytt. Jag blir imponerad när andra människor vågar ta sig ur sin komfortzon och prova nya saker.

Jag kan knappt vänta med att få följa din utveckling genom de fantastiska veckorna vi kommer att ha tillsammans, och jag är så glad över att snart få träffa dig!

Resebranschen - CV

2022/2023 - Canazei - Skidguide
2022 - Rhodos - Guide
2023/2024 - Cervinia - Destination manager skidor
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Emma Rubæk Hansen

Specialitet: Skidor & charter

Jag är så lyckligt lottad över att jag blir en av era instruktörer på guideskolan!

Att ha världen vid sina fötter är ett stort privilegium och något som jag värdesätter.
Jag har alltid haft en lust att komma ut och uppleva nya saker, träffa nya människor och andra kulturer. När jag fick reda på att jag kunde fläta ihop allt detta och samtidigt ha det coolaste jobbet gick jag på Utopia – men också för att jag alltid har velat kunna säga "Om du tittar åt höger" och att alla gäster då vänder på huvudet.

Efter guideskolan åkte jag som nybörjare i skidåkning direkt till de italienska backarna och jag har aldrig ångrat det! För det slutade med att det blev den bästa upplevelsen och lade grunden för många fler säsonger.

Jag brinner för gästservice och att se till att alla får en så bra semester som möjligt. Glädjen man kan mötas av när man löser ett eventuellt problem är ovärderlig och det är något som jag tycker är väldigt motiverande.

För mig har guideskolan alltid varit som en öppen dörr till nya länder, var och en med massor av goda vänner och minnen, skratt och helt fantastiska upplevelser.
Det här är en dörr jag ser fram emot att öppna för dig och tillsammans med dig - vi ses snart!

Resebranschen - CV

2021/2022 - Livigno - Skidguide
2022 - Sivota - Reseledare
2022/2023 - Mayrhofen - Destination manager skidor
2023 - Mallorca - Destination manager
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Emma Corlin

Specialitet: Skidor & charter

Hej där! Jag heter Emma, ​​och jag har nöjet att få vara en av dina instruktörer.

I min familj har vi alltid rest mycket, speciellt i asien. Det var här mitt intresse för olika kulturer tog fart, och det betyder mycket för mig än i dag. Därför hade jag personligen svårt att se poängen med att åka på den berömda asienresan när jag slutade gymnasiet – eftersom jag ville uppleva världen på ett annat sätt.

Jag sökte därför efter andra äventyrare, och det var här jag fick upp ögonen för guideskolan, och det är förmodligen ett av de bästa besluten i mitt liv. För mig handlade guideskolan om SÅ mycket mer än bara resebranschen, för man lärde känna sig själv bättre, kom ur sin komfortzon och korsade en massa gränser – på ett bra sätt! Jag ser väldigt mycket fram emot att se er elever utvecklas och när ni har klarat en utmaning kommer ni förhoppningsvis att kunna säga: "Det var inte så svårt, trots allt" och berömma er själva, och inte minst varandra.

Resebranschen är en plats full av roliga upplevelser, unika minnen och livslånga vänskaper. Den bästa känslan är att skicka hem gästerna med vetskap om att du har gjort ALLT du har kunnat för att säkerställa att de hade den bästa semestern. Du vet att du har gjort skillnad. Jag hoppas att du blir lika kär i branschen som jag. Vi ses snart!

Resebranschen - CV

2022 - Sivota - Reseledare
2022/2023 - Schladming - Skidguide
2023 - Guideskola - Instruktör
2023 - Sivota - Destinationsansvarig
2023/2024 - Sauze d'Oulx - Destinationschef skidor
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Emil Knudsen

Specialitet: Skidor & charter

Hej! Jag heter Emil, och jag har fått äran att vara en av era instruktörer på guideskolan. Jag älskar mottot "Att resa är att leva", och det har jag haft möjlighet att göra sedan jag själv gick på guideskolan som ni snart ska börja era äventyr på inom kort.

Jag har alltid varit väldigt nyfiken på världen och att vara på samma plats under en längre tid och komma närmare kulturen, naturen och inte minst människorna som finns i området är helt fantastiskt. Det är därför arbetet som guide är den perfekta match, eftersom du får allt detta!

Jag älskar personlig utveckling hos människor och älskar att se människor omkring mig trivas och vara glada i den miljö de befinner sig i. Det är därför du också alltid kommer att se mig med ett leende på läpparna och alltid göra mitt bästa för att människor runt omkring mig har det bra!

Jag ser fram emot att presentera dig för den fantastiska värld som väntar dig och att se dig gå igenom en enorm personlig utveckling.

Resebranschen - CV

2022/2023 - Bad Gastein - Destination manager skidor
2023 - Zakynthos - Guide
2023/2024 - Livigno - Destination manager
2024 - Guideskola - Instruktör

-

Sarah Langhoff

Specialitet: Utflykter, charter, skidor & ungdom

Jag arbetar som produktchef & rekryteringskonsult för Utopia Guideschool. Det betyder också att jag är en integrerad del av instruktörsteamet på Mallorca och Cypern, där jag leder instruktörsteamet som chef.

Jag ansvarar för att säkerställa guideskolans höga akademiska nivå, driften av guideskolan och att alla våra nya elever på Utopia Guideschool alltid åker hem med fantastiska upplevelser i bagaget och all kompetens de behöver för att få sitt drömjobb.

Utöver ansvaret för att innehållet på skolan uppfyller resebyråernas krav, har jag även huvudansvaret för att hjälpa reseföretagen att hitta, attrahera, rekrytera och intervjua medarbetare till deras organisation. Jag är mycket stolt över detta arbete så att elevernas önskemål och kompetens stämmer överens med reseföretagens krav och behov, så att den "perfekta matchningen" uppstår varje gång.

Jag är en service- och lösningsorienterad person med en positiv inställning. Det som driver mig mest i mitt arbete är att se utveckling hos människor och med ett kreativt tänk utmana ramverket och utveckla Utopia Guideschool. I förlängningen är jag också en person full av livsglädje, nyfikenhet och har en enorm passion för livet som guide. Jag gillar att sprida positivitet, glädje och stor inspiration för resebranschen till alla runt omkring mig.

Karriärmässigt har jag arbetat i olika funktioner inom resebranschen sedan 2015 och på mitt CV har det stått sol, charter, ungdomsresor och skidåkning. Jag har haft befattningar som destinationschef, arbetsledare, områdeschef, skolchef och fler administrativa befattningar, som nu på Utopia Guideschool som produktchef.

Denna erfarenhet inom resebranschen ger mig en bred förståelse för de önskemål, behov och utmaningar resebyråer står inför när det kommer till att anställa precis rätt guider som kan leverera ett bra jobb på destinationen.

Resebranschen- CV

2015 - Livigno - Skiguide
2016 - Teneriffa - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskola - Instruktör
2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskola - Skolchef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskol - Skolchef
2018/2019 - Israel/Palestina - Undervisare
2019 - Utopia Guideskola - Skolchef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskola - Skolchef
2020 - Utopia Guideskola- Skolchef
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool

-

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 3.500,-

Fra 24.499,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 3.000,-

Fra 23.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg