TRYGGHETSGARANTI

Trygghet är vår högsta prioritet!

TRYGGHETSGARANTI

100% trygghet när du beställer hos Utopia Guideschool

Det har alltid och kommer alltid vara vår högsta prioritet att alla elever ska kunna känna sig 100% trygga och trygga – både före, under och efter vistelsen på Utopia Guide School. Vi introducerar därför Utopias unika Säkerhets- ochj trygghetsgaranti som vi inkluderar GRATIS på alla bokningar.

Det är väldigt enkelt! Det betyder att antingen håller vi Guideskolan – eller så får du tillbaka alla dina pengar. Enkelt!

 

 

1. PANDEMISÄKRING

Utopias säkerhetsgaranti inkluderar ett brett spektrum av pandemiskydd. Detta innebär i all sin enkelhet att du har full täckning för alla dina utbetalda pengar i händelse av en pandemi (som covid19).
Om UD avråder från onödiga resor till resmålet, och vi i så inte kan erbjuda ett alternativ, får du full återbetalning.

Pandemiförsäkringen innehåller också en återbetalningsklausul, som säkerställer att du får 100 % återbetalning om du skulle testa positivt för COVID19 eller andra sjukdomar som faller inom kategorin för en pandemi. Det gäller om du testas positivt från 7 dagar före planerad avresa till dagen före avresa.

 

2. STATSLIG REJSEGARANTI & KONKURSDÆKNING

På Utopia Guideskole är vi medlem i Statens resegaranti hos Resegarantifonden i Danmark där vi är registrerade med registreringsnummer 3248. Det innebär att du som kund/elev på Utopia Guideskole är försäkrad för hela ditt belopp betalas i händelse av konkurs.

Återbetalning är garanterad, och du och alla andra är helt täckta så att dina pengar inte går förlorade när du bokar din guideskola på Utopia Guide School.

 

3. UNDERVISNINGSGARANTI

Med Utopia Guide Schools Undervisningsgaranti garanteras du en högspecialiserad utbildning med fullt akademiskt innehåll under den perioden / eller omedelbar närhet till ett exotiskt resmål i Europa. Skulle UD avråda från onödiga resor till destinationen, som initialt är planerad för guideskolan att drivas på, ja då hittar vi genast ett annat bra alternativ. Om onödiga resor till Spanien vid den tidpunkt då skolan ska hållas avråds - men resor till Cypern inte avråds- ja då flyttar vi skolan till Cypern (eller tvärtom). Det kan också vara för en helt tredje destination, som lever upp till de höga krav vi som helhet ställer på guideskolans ramar.

Det är din garanti att vi på Utopia Guideskola alltid är flexibla och redo för förändring när situationer kräver det – precis som du ska vara när du börjar jobba inom resebranschen. Vi har alltid en plan B i byrålådan så att du kan komma ut och få ditt livs bästa upplevelse hos oss på Utopia Guideskola.

 

Corona

Det är en helt unik situation, som saknar motstycke, som vi och andra aktörer inom resebranschen befinner sig i dessa dagar och som vi navigerar runt efter bästa förmåga i linje med myndigheternas rekommendationer.

Vi är i ständig dialog med våra lokala partners på Mallorca, Cypern ochi  Alperna och är därmed också uppdaterade av de lokala myndigheterna.

Om du är osäker på något, eller känner dig osäker, är du alltid mer än välkommen att ringa eller skriva till oss.