Varför välja Utopia?

 - Utopia Guideschool är det riktiga valget!

Varför välja Utopia?

På Utopia GuideSchool kommer du att utbildas inför en lång rad olika typer av guidejobb runt om i världen. Vår specialanpassade utbildning är omfattande och det är din trygghet inför att få just det jobb du vill ha: oavsett om du har en önskan om att bli skidguide, sportguide, barnguide eller något helt annat.

 

Det riktiga valet

PROFESSIONELLA INTERNA OCH EXTERNA INSTRUKTÖRER

Alla instruktörer på Utopia GuideSchool har arbetat som guide/reseledare i resebranschen i flera år, och har har exempelvis ledande positioner hos några av de största resebolagen i Skandinavien.

På Utopia Guideskola har vi en intensiv och djupgående intern utbildning, som alla våra instruktörer måste gå igenom och klara innan de får undervisa dig som elev på guideskolan. Det är din garanti för en hög professionell och branschrelevant nivå på innehållet i den utbildning du får.

Ja, och självklart är det också din garanti att du hos resebolagen kan kvalificera dig till ditt drömjobb utomlands, eftersom ditt diplom från Utopia Guide School är ett kvalitetsstämpel i sig.

Utöver vårt fasta instruktörsteam bjuder vi regelbundet in externa specialister till skolan, som undervisar i sina unika kunskaper (såsom inom första hjälpen, resebransch-IT, sociala medier, personlighetsprofiler, personligt varumärke, CV-skrivning och jobbsökning, funktioner i våra specialmoduler etc.)

BRANSCHENS BÄSTA PRIS OCH HÖGSTA KVALITET

Det är inte billigt att gå guideutbildningen, men det behöver inte heller vara onödigt dyrt! Vi kan erbjuda det absolut bästa priset på din guideutbildning samtidigt som kvaliteten är 100% (eller högre) än liknande utbildningar på marknaden. Vi har det mest fokuserade och professionellt sammansatta utbildningsprogrammet, utvecklat i nära samarbete med resebranschen, för att spegla de krav och förväntningar de har på sin framtida personal.

Vi tittar noga på kostnaderna när vi sätter ihop utbildningen och betalar mycket gärna extra för kvalitet. Men vi är också vettiga och lägger stor vikt vid bra "merchandising" när vi ska hitta rätt samarbetspartners i samband med att hålla i en skola. Bra samarbetspartners och ombud på destinationen är en av anledningarna till att Utopia Guideschool kan erbjuda en guideutbildning till ett rimligt pris, självklart utan att vi kompromissar med kvaliteten. Att vi kan hålla nere priset på själva produkten är en fördel som vi gärna ger vidare till våra elever så att de kan få sin utbildning till ett mycket konkurrenskraftigt pris

Fokus på den enskilda eleven

Under utbildningen bryr vi oss också mycket om den enskilda elevens personliga utveckling och välmående. Vi har stort fokus på en nära och personlig relation med eleverna, för att bland annat kunna identifiera vilka styrkor och utvecklingsmöjligheter varje enskild elev har, både på ett professionellt och personligt plan. Därför upplever majoriteten en enorm personlig utveckling som nästan är omöjlig att åstadkomma någon annanstans.

Utopia strävar alltid efter att erbjuda både en personlig och professionell guideutbildning. Om du frågar våra tidigare studenter, då är vi det perfekta valet. Se de många positiva recensionerna på Trustpilot här: https://dk.trustpilot.com/review/guideschool.dk 

 

Jobbgaranti

JOBBGARANTI MED UTOPIA GUIDESKOLA

På Utopia Guideskola är vi stolta över att kunna erbjuda dig en jobbgaranti med vårt stora nätverk inom resebranschen efter att du genomgått och klarat guideskolan. Vi ser till att matcha dina önskemål och ambitioner med resebolagens behov, så att den perfekta matchningen uppstår. Det är bland annat vårt goda arbete med att uppnå den perfekta matchningen mellan student och resebolag som gör oss till resebolagens föredragna HR-partner.

Vi gör hjälper till så att anställningsprocessen och din väg till ett jobb utomlands blir så lätt och okomplicerad som möjligt, så att du inte behöver gå igenom byråkrati. Det kan inte bli enklare.

Samtidigt har vi den högsta sysselsättningsgraden i branschen bland godkända studenter och det säger mycket om kvaliteten och nivån på de guider vi utbildar.

MÅNGA SAMARBETSPARTNERS

På Utopia Guide School har vi inte bara otroligt många samarbetspartners vilket gör att vi kan säkra dig ett jobb efter utbildningen, vi har också de bästa.

Flera av dessa kommer till skolan, som exempelvis Apollo, Sunweb, Primo Tours, Detur, Aarhus Charter, Uptours, Højmark ski, Vinterly, Lion Alpin, Slopetrotter, Danski, Northlander DUF-Rejser, Suncharter och många fler.

Vi har ett nära samarbete med dessa resebolag och de kommer ner till Utopia Guide School och håller en företagspresentation, där företagets uppdrag, vision och anställningsvillkor presenteras. Efter detta hålls individuella anställningsintervjuer med intresserade studenter. Se våra många partners här:

Samarbetspartners ›