Vilka är vi hos Utopia?

 - Vår historia och värderingar!

Vilka är vi hos Utopia?

Utopia Guideskola är rätt val för dig som älskar att resa, är nyfiken på andra kulturer och drömmer att jobba utomlands. Det kan vara i samband med några års studieuppehåll, ett enstaka sabbatsår eller kanske till och med som en permanent lösning.

Möjligheterna är många och det är bara du som sätter gränserna.

Här kan du läsa mer om vilka vi är, vår historia och våra värderingar.

Historien om Utopia Guideschool

ERKÄND GUIDESKOLA

På Utopia Guideskola är vi stolta över att ha utbildat hundratals av guider, reseledare, barnguider, aktivitetsguider, sportguider, ungdomsguider och annan personal för resebranschen sedan 2011, för våra många olika samarbetspartners/resebolag runt om i världen.

Utopia Guide School är därför starkt förankrad som en av de mest erkända utbildningarna inom resebranschen, och en stabil partner hos många resebolag.

Det är inte bara våra elever som rekommenderar oss. Alla våra partners är nöjda med oss ​​– fråga dem gärna!

 

 

Utopia Guideschools värderingar

UTOPIA GUIDESCHOOLS UPPDRAG

Vårt uppdrag är att få människor och den skandinaviska resebranschen att utvecklas, växa och skapa glädje samt unika semesterupplevelser med goda resultat. Vår utbildning är uppbygt kring glädje, personlighet och intensitet – något som vi är övertygade om utvecklar människor.

Vi arbetar efter 5 huvudvärderingar

  • Personlig
  • Passion
  • Professionell
  • Pionjär
  • Prestanda

Vi tror att vägen till framgång bl.a. sker genom att inspirera människor att överträffa sina egna förväntningar.

 

Instruktörer hos Utopia

Utopias instruktörsteam består alltid av branschens allra bästa reseledare, som är handplockade var och en.
Alla instruktörer har sin unika bakgrund och kommer med olika kompetenser från branschen, så de har möjlighet att alltid leverera på en hög, professionell nivå.

De är alla specialiserade inom sina respektive områden, men vad de alla har gemensamt är: En enorm passion att lära ut och att vara den allra bästa mentorn för våra elever. De brinner för livet som guide och lägger hela sitt hjärta på Utopia för att se alla elever utvecklas under veckorna på guideskolan.

Se alla instruktörer och lärare här>