Branschens mest branschrelevanta utbildning

Utopia Guideschool - Gold Card / Rekommendation

Grattis!

Du har fått ett guldkort eller en personlig rekommendation till Utopia Guideschool. Det betyder att en person med nära anknytning till Utopia kan se dig som en duktig guide i framtiden och därför vill ge dig möjligheten att gå Utopia Guideschools utbildning till ett förmånligt pris.

Detta guldkort eller rekommendation betyder att du får 3000 kr i rabatt när du bokar din guideskola (Guldkortet eller rekommendationen ska användas vid beställning och referensen ska upplysas innan betalning av depositionen. Guldkortet eller rekommendationen kan kombineras med boka tidigt rabbatten, men kan inte kombineras med andra rabatter eller där delar av din guideskolas belopp har betalats med ett stipendium).

För att använda ditt guldkort eller din rekommendation kan du skriva en mail till Gustaf Josefsson (Produktchef för Utopia Guideschool) på gj@guideschool.se, så hjälper han dig att boka in din guideskola med rabatten. Upplys om namnet på den som rekommenderat dig till Utopia Guideschool eller gett dig guldkortet, samt om du har ett guldkort skriv numret som står uppe i högra hörnet på ditt guldkort.

Alternativt om du har ett guldkort, så går du till bokningssidan via länken: https://www.guideschool.se/boka-din-guideskola, där skriver du in namnet på den person som gett dig guldkortet i fältet för rabattkoden.

Vi ser fram emot ditt deltagande på en av våra skolor på Mallorca!