Branschens mest branschrelevanta utbildning

Utopia Guideschool - Gold Card

Grattis!

Du har fått ett guldkort och en personlig rekommendation till Utopia Guideschool. Det betyder att en person med nära anknytning till Utopia kan se dig som en duktig guide i framtiden och därför vill ge dig möjligheten att gå Utopia Guideschools utbildning till ett förmånligt pris.

Detta guldkort betyder att du får 3000 kr i rabatt när du bokar din guideskola (Guldkortet ska användas vid beställning och referensen på kortet ska upplysas innan betalning av depositionen. Guldkortet kan kombineras med boka tidigt rabbatten, men kan inte kombineras med andra rabatter eller där delar av din guideskolas belopp har betalats med ett stipendium).

För att använda ditt guldkort kan du skriva en mail till Gustaf Josefsson (Produktchef för Utopia Guideschool) på gj@guideschool.se, så hjälper han dig att boka in din guideskola med rabatten. Upplys om namnet på den som rekommenderat dig till Utopia Guideschool och gett dig guldkortet, samt numret som står uppe i högra hörnet på ditt guldkort.

Alternativt går du till bokningssidan via länken: https://www.guideschool.se/boka-din-guideskola, där skriver du in namnet på den person som rekommenderat dig i fältet för rabattkoden.

Vi ser fram emot ditt deltagande på en av våra skolor på Mallorca!