Skid- och snowboardåkning i juli månad

Alperna är det parfekt stället för alla dina adventure "lustar"!

Så här bor du i Alperna

 

UTOPIA HOTELLET

Under din skolvistelse bor du i en charmig "lodge" i utkanten av den kända skidorten Mayrhofen i hjärtat av Zillertal. Hotellet är vackert beläget mot berget med fantastisk utsikt över Ziller floden och dalen. Hotellet har dessutom alla nödvändiga faciliteter och redskap som behövs när vi på Utopia Guideschool sätter ramarna för branschens mest realistiska och branschrelevanta guideskola.

HOTELLET

Hotellet erbjuder en avslappnad och "laid back" atmosfär och vänder sig särskilt till en ungdomlig målgrupp. Rummen och lägenheterna är enkla men funktionella. Det är 15 minuters promenad till centrum av Mayrhofen. Orkar man inte gå, kan man använda bussen som stannar bara några få steg från ytterdörren. Transport till skidliften stannar precis framför hotellet. Hotellet har en mysig lounge och bar med TV, restaurang och gratis wifi.

Här får du dela det du verkligen brinner för med likasinnade! Det sociala och gemenskapen är en viktig del under en skid- och adventurevistelse. Därför kan du välja att bo i följande typer av rum eller lägenheter. Du väljer detta när du bokar din plats, men kom ihåg det är först till kvarn. 

 

Del i lägenhet för 6 personer 

Exempel på en lägenhet för sex personer består av två sovrum, kök och ett badrum. Den här lägenheten är enkel men erbjuder en mycket behaglig vistelse. Denna rumstyp är ett tillval som kostar 500 kr.

Lägenheten har 2 sovrum som kan användas till 6 personer.

Sovrum 1: 3-personers rum

Detta rum är i anslutning till köket och det andra sovrummet, det har en soffa och ett litet bord. Rummet har 3 enkelsängar.

Sovrum 2: 3-personers rum

Detta rum är i anslutning till badrummet. Rummet har 3 enkelsängar. 

 

Del i lägenhet för 4 personer

Exempel på en lägenhet för 4 personer består av ett sovrum, ett sov/vardagsrum med ett litet kök och badrum. Denna lägenhet är enkel men erbjuder en trevlig vistelse. Denna rumstyp är ett tillval som kostar 500 kr. 

Sovrum 1: Dubbelrum

Detta sovrum har två enkelsängar.

Sovrum 2: vardagsrum /dubbelrum

Detta är vardagsrummet i lägenheten, den har också ett bord med plats för 4 personer och anslutning till eget badrum. Rummet har två enkelsängar. 

 

Dormitory

Sovsalen är vår enklaste men också det mest mysiga och sociala alternativet. Du bor enkelt, men rummen är fräscha och nyligen renoverade. Inne i sovsalarna finns våningssängar, många eluttag, egna klädhängare och skåp för att uppbevara dina personliga tillhörigheter.

I sovsalen har du en egen säng med sänglampa. Sängarna är våningssängar som är avskilda med en trävägg från de övriga våningssängarna.

Det är delat badrum och dessa har handfat och dusch och hittas i korridoren precis utanför rummet. De är fräscha och renoverade 2015. Det är en även en separat toalettavdelning, som också hittas i korridoren.

 

TURISTSKATT

I Österrike gäller obligatorisk turistskatt. Turistskatten är baserad på hotellets standard och ska betalas direkt av gästen vid incheckning på hotellet.Priserna fastställs på basis av den officiella hotellkategorin och längden av vistelsen. Som elev på Utopia Guideschool under 4 veckor ska du räkna med att det landar på ca. 56 € för hela perioden.

 

Room

  

LÄGET & OMGIVNINGEN

Zillertal erbjuder många möjligheter för alla som är entusiaster till utomhusaktiviteter. Höjder upp till 3.476 meter, och varierade berg, Hintertux glaciären och den snabbt strömmande Ziller floden, är bara några av de naturliga ingredienserna i Zillertal som gör den till "den mest aktiva dalen i världen".

Mayrhofen är levande och erbjuder en charmig gågata med bra butiker, kaféer, restauranger och barer.

Hintertux glaciären ligger bara 20 minuters bussresa från hotellet, och här kan man givetvis åka skidor året runt. Förutom alla actionaktiviteter kan man gå på bio, bada, njuta av ren wellness, bowling, shoppa, spela tennis, gymma och spela squash.

 

Room

  

Se video från området här: