Resebranschens bästa instruktörer

 - Vi hämtar alltid de bästa instruktörerna från resebranschen till undervisningen

INSTRUKTÖRER & UNDERVISARE

Möt våra duktiga instruktörer som ni kommer få stifta bekantskap med under utbildningarna 2020. Alla instruktörer ser otroligt mycket fram emot att få dela sina erfarenheter med er.

Nedan presenterar vi några av de undervisare som ni kommer att lära känna på Utopia Guideschool under 2020.  

 

Kajsa (SE):

Mitt namn är Kajsa och jag har så länge jag kan minnas alltid velat vara guide och resa jorden runt, uppleva en massa fantastiska platser och skapa oförglömliga minnen. För mig var det en självklarhet att gå på guideskola, inte bara för att lära min om allt det har att innebära med att vara guide, utan också om hur man ska ta sig an olika typer av människor.
Jag startade som guide direkt efter skolan 2017, och har nästan inte varit hemma efter det. För jag älskar att vara på resande fot.

Jag längtar efter att spendera tiden i Alperna med er, och jag ska lära er allt jag kan!

Resebranschen - CV 

2017- Guideskola - Elev
2017/2018 - Italien - Guide
2018 - Grekland - Guide
2018/2019 - Österrike - Guide
2019 - Spanien - Guide
2019 - Guideskola - Instruktör
2019/2020 - Italien - Guide
2020 - Guideskola - Instruktör

 

 

Gustaf (SE/DK): 

Jag arbetar som "Product Manager ↔️ Training, Competence Development & Talent Acquisition" här på Utopia. Det betyder även att jag kommer vara en del av teamet som undervisar på Mallorca framöver.

Som person är jag är sälj-, service- och lösningsorienterad med en distink positiv attityd. Det som driver mig allra mest är, se utveckling i människor och med ett kreativt mind-set utmana ramarna och på det sättet utveckla min arbetsplats. I förlängning av detta är jag mycket inspirerande och energisk i privata så som arbetsmässiga sammanhang. Kollegor och vänner beskriver mig ofta som inspirerande, lojal, en energibomb och som en person som ser den stora bilden av det hela. Rent karriärsmässigt har jag sedan 2005 arbetat i olika funktioner tvärs över resabranschen och på mitt CV har det varit både sol, charter, ungdomsresor, träning- & fitnessresor och en hel del skidor. Har efterhand haft anställningar i en hel del större resebolag. Jag har arbetat från allt mellan vanlig guide, guidechef, (HR-Chef) och även snuddat sådant som jobb inom inköp, produktion och sälj & marknadschef. 

De spetskompetenser som jag kommer bidra med på guideskolorna är: Kompetensutveckling, Medarbetarutveckling, Sälj, Reseproduktion, Personlighetsprofiler och Talent Acquisition.

Min erfarenhet i resebranschen ger mig en bred förståelse för vad ni resebolag önskar, har behov för och de utmaningar ni står inför när det kommer till att anställa helt rätt guider som kan leverera en bra och stolt produkt till gästerna på destinationen. Därför ser jag det som en personligt stor ära att vara extern HR-partner för alla resebolag som kommer ner och anställer från guideskolan.

Nyckelord som jag lever efter för att utföra mitt arbete på Utopia Guideschool på bästa möjliga sätt är: Personlig, Ödmjukhet, Öppenhet, Enkelhet, Feedback.

Resebranschen - CV:
2005 - Guideskola - Elev
2005 - Spanien - Guide
2005/2006 - Österrike - Guide
2006 - Spanien - Guide
2006 - 2010 - Tourism Management - Lunds Universitet
2007 - Spanien - Destinationschef
2007/2008 - Österrike - Distriktschef
2008 - Bulgarien - Destinationschef
2008/2009 - Österrike, Frankrike, Italien - Sälj- och servicechef
2009 - Guideskola - Instruktör
2011-2013 - Guidechef (HR-chef)
2013 - Guideskola - Instruktör
2013-2014 - Produkt- & Inköpschef
2014-2015 - Försäljningschef/Kontorchef Danark & Sydsverige
2017 - nu - Product Manager ↔️ Training, Competence Development & Talent Acquisition

 

Camilla (SE/NO/DK):

Hei mitt navn er Camilla.
Jeg er en positiv jente med Glimt i øyet og selvironi.
Jeg er absolutt en livsnyter og forsøker alltid gjøre det beste ut av enhver situasjon.
Sosialt kommer jeg overens med de aller fleste of verdsetter team building høyt.
Jeg vil beskrive meg selg som ydmyk men alltid ærlig og rettferdig så godt det går.
Jeg har heller ingen problemer med å stå på egne ben , da jeg er meget selvstendig.

Min karriere i reisebransjen startet med guideskole i 2012 i Thailand. Da var jeg rastløs å ville ut å se verden!
Jeg hadde nok ikke regnet med å være ute så lenge men jeg forstod ganske tidlig at dette er verdens beste jobb!
Jeg har aldri vært borte fra jobb og stiller alltid opp! Det kommer sjelden et «nei» fra min munn.
Så må jeg også påpeke at jeg heller aldri har hatt en kjedelig dag på jobb siden jeg startet.

Reisebransjen CV:
2012- guide skole - elev
2012/2013 - Sharm el Sheikh - guide
2013 - Tyrkia - Guide
2014 - Tyrkia - Guide
2015 - Tyrkia - Guide
2016 - Tyrkia - Guide
2016/2017 - Gran Canaria - Guide
2017 - Tyrkia - Guide
2018 - Tyrkia - Service supervisor/ Head rep.

 

 

Josefine (DK):

Hej, Mitt namn är Josefine. Mitt resebranschäventyr startade med att jag innerligt önskade att få komma till alperna och arbeta när jagvar färdig på gymnasiet. Jag visste inte hur eller vad jag skulle göra, men så träffa jag en guide i Österrike som gjorde min resa till något alldeles unikt. Då insåg jag att det självklart var det jag också skulle göra. Jag åkte därför iväg på guideskola för att följa min dröm om att spendera en vinter i Alperna på skidor. Men det vissade sig att resebranschen var det rätta valet för mig och därför jobbar jag fortfarande kvar inom den. Något av det som jag gillar bäst med resebranschen är den sammanhållningen, gemenskapen och vänskaper man får på varje destination. Speciellt det förhållandet man får till sina kollegor under säsongen och förståelsen för varandra som är svårt att få på något annat ställe. Jag älskar att uppleva nya saker och träffa nya människor och är väldigt spontan. Resebranschen är därför perfekt för mig för ingen dag är den andra lik, man får resa runt i världen och få massor av nya bekantskaper och en massor av oförglömliga minnen och upplevelser med sig hem.

Resebransch - CV
2017 - Guideskola (elev)
2017/2018 - Guide - Österrike
2018 - Guide - Cypern
2018 - Guide - Rhodos
2018/2019 - Destinationschef - Österrike
2019 - Destinationschef - Cypern

 

Alexander (SE):

Mitt namn är Alexander Ohlsson och jag har arbetat utomlands inom resebranschen i fyra år i många olika tjänster. Jag har från starten av min resa alltid velat gå min egen väg och pröva på annorlunda platser och spännande destinationer. Som guide har du hela världen framför dina fötter och det vore fel att inte ta vara på det och se det allra bästa som finns. Jag är alltid en extremt positiv person, jag värnar om mina kollegor och vänner, arbetar hårt, njuter av livet och ser med glädje mot framtiden! Vi har det bästa framför oss och det skapar vi själva!
Jag tror stenhårt på teamwork och det är nyckeln till att man kommer långt. Inte bara prata om det utan också veta vad teamwork faktiskt betyder. När situationer uppstår och man behöver varandra sätts teamwork på prov och man ska alltid hjälpa varandra oavsett. Jag tycker det är en enormt viktig del av arbetet. Högt i tak, säg vad man vill till varandra men glöm inte att samtidigt ha extremt kul tillsammans! Jag tror mycket på begreppet att få nöjda och återkommande gäster och för det så krävs det ett topparbete av alla och det är i varje situation, möte, klagomål, feedback, arrival och departure. Alla möten med våra gäster ska upplevas som 120 procent trovärdigt och genom att jag vill vara bäst i den här branschen så tror jag att det kommer mycket automatiskt. När vi ger en fin och trovärdig service genom våra rekommendationer, svar och hur vi uppfattas så känner sig gästen trygg, säker och avslappnad, och det ger oss återkommande gäster. 

Jag har varit 8 säsonger utomlands och fått möjligheten att arbeta, bo och uppleva Kreta i Grekland tre gånger, Egypten, Kroatien, Bosnien, Dominikanska Republiken, Gran Canaria, Sunny Beach i Bulgarien, Phuket, Khao Lak och Krabi i Thailand, Mallorca och nu senast Fuerteventura i Spanien. Det är 8 olika länder och lika många kulturer, 7 nya språk och 14 olika destinationer inom dessa länder. Jag har sett otroliga platser, fått många nya vänner och haft the time of my life! Att flytta från Sverige och se världen är det bästa valet jag någonsin gjort. 
Så för er som nu ska påbörja er resa så säger jag bara välkommen till starten på den bästa tiden i era liv!

Jag ser fram emot att träffa er alla. Vi ses! 

Resebranschen - CV: 
Vinter 2013 - Turkiet - Guideskola
Sommaren 2013 - Grekland - Guide
Vintern 2013/2014 - Egypten - Guide
Sommaren 2014 - Kroatien/Bosnien - Guide
Vintern 2014/2015 - Dominikanska Republiken - Guide
Vinter 2014/2015 - Spanien - Guide
Sommaren 2015 - Bulgarien - Staff, Sales & Service Supervisor. Airport Supervisor. Destination Manager.
Sommaren 2015 - Grekland - Operation Supervisor
Vintern 2015/2016 - Thailand - Resort Supervisor & Guide
Sommaren - 2016 - Spanien - Destination Manager
Sommaren 2016 - Grekland - Operation Supervisor
Vintern 2016/2017 - Spanien - Concept Coordinator
2017 -Instruktör - Guideskola

 

Sarah (DK):

Hej! Mit navn er Sarah, og jeg er en person fuld af livsglæde, spontanitet, nysgerrighed og en passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan, smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og min glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. Jeg er også nysgerrig af sind, og har altid haft en meget åben tilgang til livet og til verden omkring mig. Det og min spontanitet var også dét, der i sin tid fik mig til at uddanne mig som rejseleder og tage af sted ud i verdenen – og det viste sig at være sprængbrættet til en helt ny personlig udvikling og passion for livet. Citatet, ”at rejse er en passage gennem andre menneskers liv og andre menneskers steder” udtrykker, hvad det også er man lærer, når man har hele kloden som sin arbejdsplads – man lærer ikke kun om kultur, historie og steder, man lærer allermest om sig selv og andre mennesker, og det er også tilfældet for mig. I mine år i rejsebranchen har jeg været på mange forskellige destinationer og prøvet kræfter med flere forskellige sider af jobbet og flere sider af rejsebranchen som f.eks. skiguide, rejseleder, ungdomsguide og børneklub. Jeg har haft nogle fantastiske år, hvor jeg er indgået i mange forskellige teams og også har gået forrest og haft ansvaret som destinationschef i mine sidste 6 sæsoner. Hvad jeg elsker allermest er at dele ud af alt dette til jer! Så det har jeg heldigvis gjort som instruktør og skolechef på Utopia Guideskole de sidste næsten 3 år. Jeg glæder mig umådelig meget til at møde jer alle sammen, dele ud af erfaringer og få sendt jer af sted ud på store oplevelser! 

Rejsebranchen – CV
2015 – Guideskole – Elev
2015/2016 – Italien– Skiguide
2016 – Tenerife – Guide
2016 – Rhodos – Guide
2016/2017 – Gran Canaria – Destinationschef
2017 – Malta - Destinationschef
2017 - Guideskole - Instruktør
2017/2018 - Madeira, Gran Canaria - Opstarts ansvarlig & support 
2018 - Guideskole - Skoleleder & instruktør 
2018 - Mallorca - Destinationschef & Administrativ
2018 - Bulgarien - Administrativ områdeschef
2018 - Guideskole - Skoleleder & instruktør 
2018/2019 - Israel/Palestina - Undervisere
2019 - Korfu, destinationschef 
2019 Guideskole - Skolechef & instruktør
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 (nu) Guideskole - Skolechef & instruktør

  

Mathias (DK):

Mit navn er Mathias, jeg er halv sønderjyde og halv københavner, men har dog boet hele mit liv i Odense. Som person er jeg meget energisk og positiv. Jeg tror altid på det bedste i mennesker og har det bedst når der hele tiden sker noget nyt og spændende. Jeg har altid været ekstremt rejselysten, blandt andet har jeg studeret i Australien og backpacket forskellige steder i Asien. Så efter endt uddannelse som Multimediedesigner valgte jeg at tage fat i en drøm jeg længe har haft, nemlig at blive rejseleder. Jeg begyndte på Guideskole og kom ud som en helt ny person. Jeg udviklede mig ekstremt meget både personligt og fagligt, og kunne nu endelig få verdens fedeste job! Et liv som rejseleder er krævende, men i sidste ende er det virkelig det hele værd. Jeg glæder mig utrolig meget til at dele min viden med jer på Mallorca! :-)

Rejsebrancen - CV 
2016 - Australien - Udvekslingsophold på Griffith University
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Italien - Skiguide
2018 - Kreta - Guide
2018 - Guideskole - Instruktør
2018-2019 - Tenerife - Guide
2019 - Guideskole - Instruktør

Astrid (DK):

Jeg drømte om i mange år at blive guide. Jeg ønskede at kunne kombinere oplevelser med arbejde. Servicefaget har altid betaget mig, følelsen af at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Derfor var det, at kunne sammensætte sydens sol og lækre drinks med hyggelige oplevelser og et krævende og spændende job, det bedste jeg kunne forestille mig. Som person er jeg livsglad, smilende, hjælpsom og udadvendt. Jeg kan godt lide at skille mig ud fra flokken og være min egen. I min tid som guide, har det derfor været vigtigt at jeg kunne være mig selv, og vise mine gæster hvem jeg er, og ikke være det gæsterne forventede, men give dem en fantastisk og uforglemmelig guideservice. Jeg har igennem min karriere haft mange stillinger, jeg arbejder ikke længere som guide, men som chef. Jeg fandt ud af, hvad jeg brændte for, og det er at lære fra mig, dygtiggøre andre og forbedre det firma jeg arbejder for. Jeg har valgt at blive instruktør, da jeg brænder for at kunne udvikle jer, og gøre jer klar til den store fantastiske turistverden

Rejsebranchen - CV: S2015 - Marmaris- Guide W2015 - Østrig - ski guide 2016 - Bulgarien - Supervisor W2016 - val Thorens - ski guide 2017 - Bulgarien - Destination Manager 2017-2018 - Frankrig - Skiguide 2018 - Bulgarien, Kroatien, Montenegro - Area Manager 2018 - Guideskole - Instruktør

Rejsebranchen - CV:
2015 - Turkiet - Guide
2015-2016 - Østrig - Skiguide
2016 - Bulgarien - Supervisor
2016-2017 - Frankrig - Skiguide
2017 - Bulgarien - Destination Manager
2017-2018 - Frankrig - Skiguide
2018 - Bulgarien, Kroatien, Montenegro - Area Manager
2018 - Guideskole - Instruktør
2018-2019 - Frankrig - Destinationschef
2018-2019 - Hovedkontor - Guiderekruttering
2019 - Guideskole - Instruktør

Nicholas (DK):

Mit navn er Nicholas og jeg afsluttede min 3 årige bachelor i HA projektledelse og erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School i sommers. Ved siden af min bachelor, har jeg altid været glad for at rejse, oplevelser og møde nye mennesker. Derfor har jeg de seneste to sæsoner været ude som guide, hvor jeg i sommeren 2016 var i Bulgarien og senest var i Tyrkiet i 2017 hvilket VAR og ER det fedeste job i verden. Derudover har jeg igennem længere tid arbejdet som Teamleder for et eventbureau og som eventmedarbejder da jeg simpelthen ikke kan få nok af hele tiden at skabe oplevelser og arbejde med forskellige typer mennesker. I min fritid spiller jeg fodbold på højt plan og ellers elsker jeg blot en hverdag hvor der konstant er fart over feltet. Jeg ser utrolig meget frem til at møde jer og klæde jer på til jeres fremtidige spædende udfordringer og
fantastiske oplevelser som venter jer i rejsebranchen.     

Rejsebranch CV:
2014 - 2017 - HA i Projektledelse og Erhvervsøkonomi - Copenhagen Business School
2014 – 2017 - Teamleder ved eventbureau
2016 - Guide Bulgarien
2017 - Guide Tyrkiet
2017 - Udvekslingsophold på San Diego State University
2017 – 2018 - Eventmedarbejder
2018 - Guideskole - Instruktør

 

Sofie (DK):

Hej, mit navn er Sofie.
Jeg er som person livsglad og ivrig efter at få nye oplevelser og lærer nye ting.
Jeg er interesseret i andre mennesker og deres livshistorier. Derfor har rejse verden været helt perfekt for mig, hvor man kan kombinere det at møde andre kulturer med et job.
H.C. Andersens citat "At rejse er at leve" forstod jeg først rigtig efter jeg havde været på min første sæson. Da jeg tog på Guide skole var det med en intension om en enkelt sæson og så hjem igen. Men jeg blev simpelthen så forelsket i guidelivet, at jeg nu næsten 5 år senere stadig ikke har fået pakket kuffertten væk.
Jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer og hjælpe jer til at få lige så fantastiske oplevelser som jeg har fået ved guide jobbet.

Rejsebrancen - CV 

2014 - Guide skole - elev
2015 - Lesbos - Guide
2015 - Wagarin - pensionsbestyrer
2016 - Zakynthos - Guide
2016 - Bulgarien - Guide
2016 - Mayrhofen - skiguide
2017 - Kreta - supervisor og administrativ ansvarlig
2017 - Mayrhofen - skiguide
2018 - Bulgarien - Destinations manager
2019 - Rhodos - ekstern supervisor
2019 - Instruktør Utopia Guideschool

 

Camilla (SE/DK):

Hej, Jeg hedder Camilla og jeg betegner mig selv som en rejseglad optimist. Som person ser jeg altid positivt på livet, jeg elsker at grine (på trods af at folk siger, mit grin lyder som en blanding af en gris og en sæl) og få andre til det.
Jeg tog på guideskole for 5 år siden, fordi jeg var ivrig efter at komme ud og opleve andre kulture, se verdenen og udfordre mig selv. Efterhånden har jeg prøvet næsten alle grene af guidejobbet, og det er det største rus i verden, at kunne arbejde under palmerne - de mest velsignede steder og være med til at skabe store smil og uforglemmelige øjeblikke - det er det, som driver mig!
Jeg tror på personlig udvikling og at man kan, hvad man vil, hvis man er villig til at kæmpe for det og derfor er jeg del af Utopia Guideschool.
Nu står jeg her 5 år senere og kan ikke give slip på rejse-/guidebranchen, fordi intet andet kan måle sig med det for mig, og fordi jeg ikke kan forstille mig at lave andet. Så nu læser jeg til serviceøkonom, arbejder på Utopia Guideschool’s kontor og bliver helt høj af at lære fra mig og dele ud af mine erfaringer.
Jeg glæder mig SÅ MEGET til at tage imod alle nye elever, hvor jeg lover at gøre mit bedste for, at du kommer hjem som et forandret og stærkere menneske.
Lets go, dine største oplevelser & øjeblikke venter foruden, det kan jeg godt garantere!

Reisebransjen CV:
2014 – Guideskole - Elev
2014 – Fuerteventura - Aktivitet-, service- og børneguide
2014/2015 – Vallorie – Ass. hotel chef
2015 – Mallorca – Guide
2015 – Kreta – Guide
2016 – Bulgarien – Administrativ manager
2016 – Guideskole – Censor & ekstern instruktør
2017 – Bulgarien – Manager
2018 – Cypern – Destinationschef
2019 – Guideskole - instruktør
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2018/2020 – Serviceøkonom med speciale i turisme
2018/2020 – Rejsekonsulent
2020 – Guideskole - instruktør og admin

 

 

Christian (DK):

Mit navn er Christian, og jeg sidder til dagligt med størstedelen af al markedsføring for bl.a. Utopia til både offline og online medier. Jeg bor i Ringkøbing (helt helt ude ved den jyske vestkyst, hvor man kan høre vandet) sammen med min hustru Dorthe og vores 2 børn. Jeg har arbejdet med rejsebranchen de sidste ca. 10 år, både som ansat ved reklamebureau med mange kunder i rejsebranchen, og som fastansat grafiker/fotograf hos et par rejsebureauer. Når jeg kan finde tid, så hiver jeg min guitar frem og prøver at holde den del ved lige, men ellers går min fritid selvfølgelig med familien. Jeg har i en periode arbejdet som bl.a. rejsefotograf, hvor jeg ofte var i udlandet for at fotografere og filme hoteller og lign. Og selvom jeg ikke selv har arbejdet som guide, så har jeg nok oplevet flere bustransfers og velkomstmøder end de fleste :-) Rent uddannelsesmæssigt startede jeg med at blive uddannet sælger i 2002. Nogle år senere følte jeg for, at prøve noget andet og tog en uddannelse som Multimediedesigner, hvor jeg efterfølgende læste videre og og tog en Bachelor i webudvikling. Rejsebranchen er for mig, den uden sammenligning, mest interessante branche jeg nogensinde har stiftet bekendskab med - og jeg håber at så mange af jer som muligt, vil tage springet og blive én af vores kommende kollegaer! 

Rejsebrancen - CV 
2008 -2014 Digital designer / Motion Grafiker ved reklamebureau
2015- 2017 Grafiker / Fotograf / Motion Grafiker hos Rejsebureau
2017 - (nu) Grafiker / fotograf  & marketingansvarlig hos Rejsekoncern
2018 - (nu) Instruktør Utopia Guideschool

 

Simon (DK):

Hej! Mit navn er Simon og jeg elsker at medvirke til gode oplevelser for andre mennesker. Jeg var på guideskole for 3 år siden, fordi jeg ville ud og opleve verden. Samtidigt ville jeg ude og give andre mennesker gode oplevelser på deres ferie. Jeg søgte efter personlig udvikling og udfordringer - det har jeg virkelig fået i denne branche!

Noget der giver mig en god følelse i maven, er når gæsterne siger tak for en uforglemmelig ferie i lufthavnen, lige inden man siger på gensyn.
Servicefaget har altid haft min interesse, og derved har jeg erfaring fra hotelbranchen også. Det at kunne kombinere arbejde med oplevelser, er noget af det bedste jeg ved.

Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer allesammen på guideskolen!

Rejsebrancen - CV 

2017 - Guideskole - Elev
2017 - Bulgarien - Guide
2018 - Guadeloupe - Hotelpersonale
2018 - Bulgarien - Guide
2019 - Bulgarien - Destination Manager
2019 - Guideskole - Instruktør

 

Olle (SE):

Hej, mitt namn är Olle!

För mig så är resandet inget intresse utan en livsstil. Jag har vart på resande fot sedan jag tog studenten och har inga planer på att sluta. Den största anledningen till detta är nog för att jag har ett behov av att ständigt byta miljö och möta nya utmaningar. Att ta steget från att resa jorden runt till att bli guide var ett självklart val för mig då det är ett jobb som inkluderar allt som jag tycker är kul, att få jobba i utlandet, träffa nya människor och ta vara på varje dag! Efter Guideskolan har jag haft den bästa tiden i mitt liv och just skolan är ett av de bästa minnena. Det finns många typer av guider och jag representerar den guidetyp som hatar att sitta på kontoret och istället har ett konstant behov av att vara ute och få träffa gäster, samt  ge ut den bästa servicen/guidningen möjligt!

Resebranschen - CV: 
2017 - Guideskola - elev
2017/2018 - Fuerteventura - Guide
2018 - Kreta - Guide
2018/19 - Teneriffa - Guide
2019 -  Mallorca - Guide
2019- Kreta - Guide