HOTEL TASIA MARIS BEACH CYPERN

Utopia Guideschools skolhotell 

 Så här bor du

 

 

Hotel Tasia Maris Beach

Varmt välkomna till enastående Tasia Maris Beach Hotel & Spa i Ayia Napa. Detta exklusiva hotell har ett fantastsikt läge nära det mesta som orten har att erbjuda. På Tasia Maris Beach Hotel & Spa bor du endast 30 meter från stranden Sandy Bay och en kortare promenad bort finns barer och nattklubbar. Hotellet stoltserar med en stor lagunformad pool med olika djup. I ena änden av poolen finns en exotisk poolbar där det serveras drinkar samtidigt som du sitter på en barstol i vattnet. Poolen omgärdas av solstolar, parasoller och palmer vilket ger dig möjlighet till både gassande sol och svalkande skugga. Du finner dessutom en avkopplade jacuzzi där du kan koppla av och ladda batterierna.

Precis i anslutning till hotellet finner du den härliga sandstranden Sandy Bay. På Sandy Bay i Ayia Napa hittar du solstolar, parasoller och inbjudande restauranger. Föredrar du hellre att besöka Europas kanske finaste sandstrand så ligger Nissi Beach endast en kort promenad bort. 

Tasia Maris Beach Hotel & Spa erbjuder två restauranger och två barer. I restaurang Admiral serveras frukost-och middagsbuffé. Menyn på hotellets restauranger består av lokala och internationella rätter med olika teman varje dag. På restaurang Pergola vid poolområdet erbjuds enklare måltider till bra priser. Terrace bar erbjuder drinkar och tilltugg för den som vill varva ner efter en välsmakande middag.

OMGIVNINGEN

Hotellet ligger som tidigare nämnt precis vid stranden och med gångavstånd till centrum. Vi kommer att ha möjlighet att hålla undervisningen på härliga platser i anslutning till hotellet. Vi kommer att variera utbildningsplatserna mellan strand, pool och hotellets ljusa konferenslokal.

Hotellet och destinationen har otrolig mycket att erbjuda. I närområdet kan du som elev på Utopia Guideskola se, följa och uppleva mycket av det som du senare kommer att bli en del av som utbildad guide i resebranschen. Detta är med andra ord det perfekta området att göra dig förberedd för en karriär i resebranschen.

 

HALVPENSION

Du har möjligheten att välja till halvpension under din vistelse på skolan. Det betyder att du har frukost och middag inkluderat under hela perioden. Måltiderna serveras som en härlig buffé i en av restaurangerna på hotellet.

 

 

Rummen

Rummen på Tasia Maris Beach Hotel & Spa är exklusivt och modernt inredda i ljusa färger. Rummen är avsedda för 3 personer. Samtliga rum har en stor balkong med tillhörande sittgrupp. På rummen finns även dusch, wc, hårtork, badrock och tofflor. Övriga bekvämligheter är TV och AC samt kostnadsfri wifi och safetybox. Det går utmärkt att önska vem man vill bo med. Mer information om rumsindelningen ges i samband med avresa.