Boendet på Cypern

Utopia skolhotellet

 Så här bor du

 

Hotel Tasia Maris Beach

Vi är stolta över att kunna presentera hotellet som du kommer bo på under vistelsen på guideskolan på Cypern. Hotel Tasia Maris Beach är ett fantastiskt 4-stjärnigt hotell med perfekt läge i Ayia Napa. Hotellet ligger precis vid stranden, Sandy Bay, som är en av Cyperns mest populära stränder med massor av restauranger, barer med mera.

Hotellet har fler stora poolområden med solstolar och parasoller till de timmar på dagen när vi inte har någon undervisning. Utöver det har hotellet också fler fantastiska restauranger, Wi-Fi överallt, hotellbar och mycket mycket mer....

 

OMGIVNINGEN

Hotellet är som sagt placerat nere vid stranden (50m) med ett stenkast gångavstånd till centrum. Vi kommer därför att ha massor av möjligheter att ha undervisning utomhus (på stranden mm) samtidigt som hotellet har fantastiska konferenslokaler till undervisning inomhus.

Hotellet och destinationen har otrolig mycket att erbjuda, och i närområdet kan du som elev på Utopia Guideskola se, följa och uppleva mycket av det som du senare som utbildad guide kommer att bli en del av i resebranschen. Det är med andra ord det perfekta området att göra dig förberedd för en karriär i resebranschen.

 

HALVPENSION

Du har även möjligheten här till att få halvpension som du har beställt för hela tiden på skolan, det vill säga frukost och kvällsmat. Måltiderna blir serverade som en härlig buffé i en av restaurangerna på hotellet.

 

 

Rumsfördelning

Som elev på Utopia Guideskola bor ni 3 och 3 i stora fina rum. Möjligheten för att önska vem ni ska bo med och mer information om rumsfördelningen får ni så snart som möjligt.