MALLORCA - MEDELHAVETS PÄRLA!

Charterbranschens hjärta!

 Så här bor du

UTOPIA-HOTELLET

Under din vistelse på Utopia Guideschool bor du i en exotisk omgivning på det 4-stjärniga hotellkomplexet Globales Santa Ponsa Park Pionero som ligger i hjärtat av Santa Ponsas trevliga lilla centrum. Här finns både goda restauranger och den fina sandstranden ett stenkast bort. Hotelleth har ljusa och fina rum med plats för tre personer. Santa Ponsa är en populär turistresort som ligger ca. 25 km från Palma (huvudstaden på Mallorca) och endast 3 km från Palma Nova/Magaluf som är mest känt för sitt häftiga nattliv. Hotellet har alla nödvändiga faciliteter och utrymmen som behövs när vi på Utopia Guideschool sätter ramarna för branschens mest realistiska och branschrelevanta guideskola.

 

OMGIVNINGEN

Globales Santa Ponsa Park Pionero är ett självklart val för våra guideskolor på Mallorca och det är givetvis ingen slump att vi valt just detta till skolhotell. Hotellet och destinationen har otroligt mycket att erbjuda och i närområdet kan eleverna uppleva i stort sett allt det som en reseledare möter i resebranschen.

Under vistelsen på guideskolan kan du förvänta dig temperaturer på mellan 23-30 grader under dagtimmarna. Du har som elev på Utopia Guideschool möjlighet att mellan och efter undervisningen koppla av vid poolen, promenera längs den härliga sandstranden, lösa grupparbeten och umgås med dina medstuderande.

 

LÄGET

På Utopia Guideschools hotell, Globales Santa Ponsa Park Pionero, bor du centralt i Santa Ponsa, cirka en minuts promenad från stranden. För att komma till affärerna och restaurangerna i centrala Santa Ponsa promenerar du bara ut genom entrén och runt hörnet. I närheten kan du också uppleva den lite mer festliga delen av Mallorca i resorten Magaluf, som är känt i hela Europa för sitt legendariska nattliv.

 

 

HOTELLFACILITETER

På hotellet finner du två utomhuspooler i ett poolområde som är omslutet av ett läckert palmlandskap och härlig atmosfär. Den teoretiska delen av undervisningen äger rum i en konferensmiljö i anslutning till hotellet. 

 

 

LÄGENHETERNA

Som elev på Utopia Guideschool bor du i en fin och rymlig lägenhet som du delar med två medstuderande av samma kön. Ni kommer att bo tre personer tillsammans i ett dubbelrum.

Alla lägenheter har ett kylskåp, dusch, toalett och balkong eller terrass.

 

 

HALVPENSION

Du har möjlighet att köpa till halvpension, det vill säga frukost och middag, under hela din vistelse. Måltiderna serveras i en läcker buffé på en restaurang belägen i anknytning till hotellet. Vi rekommenderar alla våra elever att välja halvpension, då det är både det enklaste och billigaste måltidsalternativet under guideskolan.

Tillköp av halvpension under skolvistelsen kostar 4.999 sek och bokas lättast vid bokningen av guideskolan. 

 

TURISTSKATT

Sedan den 1 juli 2016 gäller obligatorisk turistskatt på Mallorca. Turistskatten är baserad på hotellets standard och ska betalas direkt av gästen vid incheckning på hotellet. Priserna fastställs på basis av den officiella hotellkategorin och längden av vistelsen. Som elev på Utopia Guideschool under 5 veckor ska du räkna med att det landar på ca. 36-42 € för hela perioden.