Baskunskapen

Frågor? Testa vår AI Assistent

HÄR HÅLLS UTBILDNINGEN

Vart i världen ligger skolorna, hur bor man på skolan under utbildningen och vad kan man förvänta?

GUIDESKOLAN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLAN VAL THORENS ➤

SE PRISER & BOKA ➤

VAD ÄR INKLUDERAT?

Vad är egentligen inkluderat i guideutbildningen hos Utopia? Allt från flyg och hotell, till professionel undervisning.

INKLUDERAT I PRISET ➤ 

GRATIS SPECIALÄMNE ➤

SE PRISER & BOKA ➤

JOBBGARANTI

Vad betyder jobbgaranti egentligen? Kortfattat: Att du är garanterad ett jobb efter utbildningen.

OM JOBBGARANTIN ➤ 

HÄR FÅR DU JOBB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UTBILDNINGEN

Vad blir man undervisad i på guideskolan och vilken typ av guide kan man bli efteråt?
Läs mer här. 

UNDERVISNING OCH ÄMNEN ➤ 

VARDAGEN PÅ SKOLAN ➤ 

OLIKA TYPER AV GUIDEJOBB ➤

OM UTOPIA

Vilka är vi på Utopia? Vi är skandinaviens största och mest professionella erkända guideutbildning. 

VÄRFÖR SKA DU VÄLJA UTOPIA ➤ 

VAR ÄR UTOPIA ➤ 

VÅRA INSTRUKTÖRER ➤

KONTAKTA OSS

Vi är alltid redo att hjälpa till. Ring oss, skicka ett mail eller chatta med oss ​​här på hemsidan.

KONTAKTA UTOPIA ➤ 

MEST STÄLLDA FRÅGOR ➤ 

INSPIRATIONSFÖREDRAG ➤

COOKIE- OCH PERSONDATAPOLITIK

Denna hemsida använder, precis som många andra, cookies. Cookies ser till att vi kan leverera en bättre användarupplevelse av hemsidans funktioner. Många funktioner på hemsidan beror på användning och lagring av cookies, du kan därför inte förvänta dig att hemsidan fungerar som avsikt om du avaktiverar cookies.

Följande information-, cookie- och personupplysningspolitik är utarbetat efter Erhvervs- och Vækstministeriets vägledning från April 2013. Meddelandet ställer krav om att de ska inhämtas ett informerat samtycke från användaren när hemsidan önskar att lagra cookies på användarens IT- utrustning.
http://www.evm.dk/~/media/oem/pdf/om-ministeriet/cookievejledning/cookievejledning-2-udgave-april-2013.ashx

En cookie är en fil som browsern lägger på din dator. Den gör det möjligt att känna igen din dator och komma ihåg vad du tidigare har sett på inne på hemsidan. T.ex. Språkval. En cookie kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Cookies tar bort sig själv efter ett visst antal månader ( kan variera) men de förnyas efter varje besök. Cookien kan inte se vem du är, vad du heter, var du bor eller om datorn används av en eller flera personer. Om du anger personliga upplysningar till hemsidan så kan en cookie dock användas till att komma ihåg dig när du besöker hemsidan nästa gång.

När du besöker hemsidan är du helt anonym! Det betyder att vi varken kan eller kommer att samla in upplysningar/information om dig automatiskt som senare används till att identifiera dig.

Har du ifyllt ett formulär eller anmält dig till våra nyhetsbrev så vill vi belöna dig med en personlig användarupplevelse på hemsidan och i våra nyhetsbrev. När du använder hemsidan så kan vi lära känna dig och sedan framhäva det som du intresserar dig för och därmed skicka relevanta nyhetsbrev till dig.

Vi använder Cookies till:

Funktions cookies, till att leverera användarupplevelsen på hemsidan:
Aktiv: Ja
Förstapartscookies: CakePHP

Anonym användarstatistik:
Aktiv: Ja
Förstapartscookies: Google Analytics

Leverering av sociala medier service:
Aktiv: Ja
Förstapartscookies: Facebook, Youtube, Twitter m.m

Leverering av mer personligt innehåll och nyhetsbrev:
Aktiv: Ja
Förstapartscookies: __lsv

Övervägning av fel och väntetider på hemisdan:
Aktiv: Ja
Förstapartscookies: Newrelic

Vi samlar aldrig in personliga upplysningar utan att du själv gett oss dessa upplysningar. De insamlade upplysningar säljs inte och skickas inte vidare till en tredje part. På olika sätt samlar vi in ​​digital information om ditt besök på vår hemsida men ingen av dessa upplysningar gör det möjligt att spåra sig som person utan bara till den dator som du haft tillgång till.

Du kan välja att skicka dina personliga upplysningar till oss online på olika sätt. Antingen genom att utfylla ett registreringsformulär online, genom att delta i en tävling, registrera ett köp eller prenumerera på nyhetsbrev.

Du kan också dela dina personliga uppgifter med oss genom att vara i kontakt med en av våra medarbetare via e-mail, telefon eller pr.post.

När du skickar dina uppgifter till oss ger du oss möjligheten att kontakta sig med direkta svar på dina frågor och skicka relevat information om oss och vår produkt.

Personliga upplysningar är nödvändiga för att genomföra de köp eller den service som uppgifterna är insamlade i samband med.

Enligt persondatalagen ska dina personliga uppgifter bevaras säkert och med förtroende. Vi sparar dina personliga uppgifter på datorer med begränsad åtgång som är placerade på kontrollerade facilliteter. Dessutom kontrolleras våra säkerhetsåtgärder kontinuerligt för att vara säker på att vår användarinformation hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare. 

Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföring via internet. Det betyder att de kan vara en risk för att andra obehöriga har tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Därmed släpper du ut din personliga information på eget ansvar.

I den utsträckning behandlas personuppgifter om dig enligt personuppgiftslagen, vilket betyder att du har rätt att veta vilka personuppgifter som kan anknytas till dig. Om det verkar som om informationen eller den data som behandlas om dig är felaktig eller vilseledande, har du rätt att kräva att dessa korrigeras, raderas eller blockeras.

Du kan göra invändningar mot eventuella uppgifter som ska behandlas, du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandling av information och uppgifter om dig. Klagomål lämnas in till Datainspektionen, se punkt 58.1 i personuppgiftslagen.

DELING AV PERSONLIGA UPPGIFTER

Vi kan också motta din personliga data från en parter utanför Utopia. Det kan t.ex. ske i förbindelse med uppköp av en verksamet var du redan är kund eller om en av våra partnerbolag upplyser om din personliga data. Om du ösnkar att vi inte ska använda dina personliga uppgifter, som du inte själv skickat till oss, kan du informera oss här på nedanstående adress.

Vi delar bara din data med en tredjepart under följande omständigheter:

Om vi har sålt en produkt till dig eller erbjudet en service i ett gemensamt marknadsföring främjande med andra firmor. I dessa tillfällen delas din personliga data med de gällande firmor. Vi vill alltid informera dig om att en sådana situationer existerar och vilka dessa firmor är före du registrerar dig. Notera att dessa firmor ofta har deras egen politik om den integritet som gäller och hur de använder dina personuppgifter. Denna firmas politik om integritet om personliga uppgifter kan avvika från Utopia politik om säkerhet av personliga uppgifter. Om vi säljer vår verksamhet till en annan firma, en ägarförändring kan innefatta en överföring till köparen av dina personuppgifter om de inte direkt är gällande för den berörda verksamheten. Utopia säljer inte och lämnar inte ut dina personliga uppgifter till en tredjehand som kan använda din personliga data till deras eget ändamål. Vår hemsida kan innehålla hyperlinks till andra hemsidor. Du bör noga lösa igenom den berörande hemsidans politik om beskydd av personliga uppgifter då den kan skilja sig från Utopia politik om integriteten av personliga uppgifter.

FRÅGOR OCH GUIDE

Har du kommentarer eller frågor i förbindelse med vår information och/eller behandling av personliga uppgifter är du välkomen att kontakta oss på eller info@utopia.se

Denna webbsida stödjs av:

Vestjysk Marketing
Ribovej 6
6950 Ringkøbing

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 3.500,-

Fra 24.499,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 3.000,-

Fra 23.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg