# UtopiaFamily 

- Mycket mer än bara en reseledareutbildning

ALLA våra elever blir en del av

#UtopiaFamily

 

 

Alla våra elever blir en del av #UtopiaFamily - Det är en sak som är helt säkert när du bokar din guideskola hos Utopia. En gång Utopia, alltid Utopia! Vi är alltid med dig hela vägen, både innan, under och efter guideskolan. Välkommen till UtopiaFamily.

Utopias guidefackliga förening - En del av vad vi kallar #UtopiaFamily, som alla våra elever kommer att uppleva och bli en del av. Vi tar inget extra betalt för att du ska vara en del av vår guidefackliga förening.

 


När du är har bokat din utbildning hos Utopia Guideschool kan du tryggt och säkert ta steget ut i din drömkarriär inom resebranschen.

De flesta delar av resebranschen omfattas inte av några kollektivavtal mellan arbetsgivare och fackföreningar. Därför erbjuder vi alla våra elever som en del av grundpriset med hjälp och support som möter delar av vad du normalt får i en fackförening.

Alla våra elever får professionell sparring och rådgivning om resebranschen. 

Vi hjälper gång på gång och för alltid! - Utopia Family-medlemmar har under åren fått rådgivning och någon att bolla sina tankar med avseende jobb utomlands, hjälp med jobbsökning, konfliktlösning på destinationerna och deras framtida karriär. 

#UtopiaFamily är dessutom ett stort och välfungerande nätverk bestående av goda vänner, spännande bekantskaper och framtida kollegor. Utopia Family har för många också varit ett enkelt och snabbt sätt att nå drömjobbet inom rese-, flyg- eller hotellbranschen både utomlands och i Sverige.

Utopia arbetar aktivt för att arbetsförhållandena skall vara goda på de företag som vi hjälper våra elever ut i arbete hos. Våra samarbetspartners har ordentliga anställningsavtal och villkor som uppfyller branschens allmänna villkor och krav.

Vi hjälper dock alla som vill att vi ska ta en extra titt på villkoren om det skulle finnas tvivel och/eller tråkiga situationer med en arbetsgivare.

I Utopia har du alltid tillgång till en motiverande sparringpartner som kan erbjuda hjälp och support.


Det betyder bland annat att Utopia hjälper till med:

• Få ditt drömjobb i resebranschen

• Personlig jobbvägledning och jobbmatchning

• Personlig mentor och rådgivning

• Att byta jobb, karriär och / eller arbetsgivare inom resebranschen

• Skapa en personlig karriärplan

• Coaching, sparring för ansökningar, feedback på jobbsamtal etc.

• Råd och vägledning om konflikter och oenigheter på destinationerna

• Jobbförmedling inom rese-, flyg- eller hotellbranschen, både utomlands och inom Skandinavien

• Genomgång av anställningskontrakt

• Utopia Family - ett stort nätverk av duktiga guidekolegor

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till #Utopia Family och resebranschen.