Utbildning med jobbgaranti

Få en ordentlig kickstart på karriären. När du genomfört Utopia Guideschool med godkänt resultat ger det dig garanti för ett jobb i resebranschen.

Exsamer på guideskolan

 

Transfer

Transfer innefattar att ta emot gästerna på flygplatsen eller omvänt att skicka hem dem efter semestern. På en transfer är guiden superviktig, du är den första och den sista kontakten med resenären under semestern. Du kommer att få lära dig att ta ansvar för dina gäster samt att ge en professionell start och avslutning på deras semester. Du lär dig bland annat om gästlistor, bussar, hotell, flygplatsen, samt vilken viktig information som gästerna får under transfern.

Utopia Guideschool

Välkomstmöte

På ankomstdagen håller guiderna alltid ett välkomst-/inspirationmöte på hotellet eller en närliggande plats för de nyanlända gästerna. Där är guidens uppgift att förmedla all viktig information och att skapa trygghet hos gästerna. Det är en unik möjlighet att skapa tillit, ge gästerna en bra start på semestern samt informera om och sälja veckans kommande aktiviteter och händelser.

 

Utflykter

Det finns otroligt många olika utflykter. Det kan vara allt från historiska/kulturella exkursioner till äventyrsfyllda upplevelser till havs eller på land, natur och djurliv, kvällsarrangemang, lokala specialiteter, vinsmakning, skidåkning och mycket annat. Under Utopia Guideschool får du alla redskap och verktyg som behövs för att kunna klara vilken utflykt som helst och ge gästerna en oförglömlig upplevelse. 

 

Försäljning och service

Under guideskolan får du lära dig grunderna i försäljning och service, och du får en fördjupad kunskap inom inriktningen resebranschen. Du får redskapen som behövs för att kunna läsa gästerna och därmed anpassa den service du erbjuder på bästa sätt, individuellt till varje gäst. På så sätt lär du dig att sälja till alla typer av gäster och personlighetstyper.